Webwinkel software

Webwinkel software is het meest bekende voorbeeld van e-commerce en gaat steeds meer de concurrentie aan met reguliere verkoopkanalen. Het online verkopen van producten via een online webwinkel is een vak apart, maar samen met u werken wij aan zichtbaar en meetbaar resultaat: hogere omzet, klanttevredenheid en kostenbesparingen. Jarenlang zijn wij partner geweest van Interspire Shopping Cart, maar helaas hebben zij onlangs laten weten niet verder te gaan met de ontwikkeling van de software. Uiteraard zijn wij ook niet stil bijven zitten en hebben we met CS-Cart een webwinkel software pakket gevonden die aan al onze eisen en wensen voldoet. Snel en eenvoudig een professionele webwinkel beginnen kan nu met de professionele webshop software van CS-Cart.

Waarom CS-Cart?

Wij hebben de afgelopen jaren veel vragen van bestaande klanten gekregen over wensen en eisen van webwinkel software. Deze vragen hebben wij in een lijst verwerkt en hebben aan deze lijst c.a. 10 webwinkel software pakketten toegevoegd. Bij elk pakket hebben we de wensen en eisen van klanten samen met onze eisen een waardering van het pakket gezet. Na het optellen van de waarderingen van elke wens en eis van de pakketten zijn we op een totaal pakket score gekomen. De totaal score van CS-Cart stak er met kop en schouders bovenuit, waardoor onze keuze is gevallen op CS-Cart webwinkel software.

CS-Cart webwinkel software

De vooruitstrevende en innovatieve aanpak van CS-Cart maakt dat deze webwinkel software op dit moment het neusje van de zalm is op webwinkelgebied. Mashmedia heeft als partner van CS-Cart dit pakket voor de Nederlandse markt verder geoptimaliseerd. Zo krijgt u een naadloze integratie met uw Payment Service Provider en iDeal betalingen. Verder hebben wij het volledige bestelproces geoptimaliseerd om een zo hoog mogelijke conversie te realiseren.

Al het beste van alle andere webwinkeloplossingen zijn in dit pakket geïntegreerd op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Geen gedoe meer met ingewikkelde programma’s om uw webshop in te richten, geen uren werk meer om de webshop de uitstraling te geven die u wilt, geen kosten aan dure zoekmachine optimalisatie of dure marketingtools zoals Google Adwords. Uw klanten kunnen kiezen uit vrijwel alle betaalmogelijkheden, zoals iDeal, Mister Cash, Sofort Ebanking, overschrijving, automatische incasso, Paypal, GiroPay, etc.

Zorgeloos overstappen

Migratie van systemen zoals Interspire Shopping Cart, Ezeee Webshop CMS Pro en osCommerce naar CS-Cart is simpel en snel te realiseren, mede dankzij de uitgebreide import mogelijkheden van CS-Cart. Producten, klanten, bestellingen, etc zijn eenvoudig te importeren met een CSV bestand.

CS-Cart webwinkel software modules en add-ons

Wanneer u niet genoeg heeft aan de standaard mogelijkheden en opties die in de CS-Cart webshop software zitten ingebouwd, is het mogelijk om extra functionaliteiten in te bouwen. Staat bijvoorbeeld een template, module of functionaliteit die u zoekt er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Webwinkel software op maat

Uiteraard is het geen probleem om uw webwinkel in uw eigen huisstijl te ontwerpen. Wij helpen u graag bij het realiseren van een webwinkel op maat. Zo krijgt uw webwinkel echt de uitstraling zoals u die voor ogen heeft! 

Gratis webwinkel software demo

Om een goede indruk te krijgen van de CS-Cart webwinkel software kunt u in onze demo webwinkel rond kijken en afrekenen zonder werkelijk te betalen. Dit doordat we de betaalwijzen op test mode hebben gezet. Deze demonstratie is in het Nederlands en Engels opgezet om een indruk te geven van de meertaligheid van de CS-Cart webwinkel software.

Wilt u direct kennis maken met de webshop software? Vraag dan nu de gratis demo aan om u eigen webwinkel te beginnen.

Up